ZYXEL P-660W-TX V3 MODEM AYARLARI

Zyxel P-660W-Tx V3, ADSL, ADSL2 ve ADSL2+ standartlarına uygun, uygun fiyatlı ve kaliteli bir router modelidir. Modem, bakır telefon hatları üzerinden 24Mbps’e (ADSL2+) kadar yüksek hızda veri aktarımı yapabilir. Modem kurulumunu yapmak için şu adımları takip edebilirsiniz:

Modem bağlantılarınızı doğru şekilde yaptığınızdan emin olun. Modem bağlantılarında hata olması durumunda, modemdeki dsl ve internet ışıkları yanmayacak ve internete bağlanamayacaksınız.

Modem ve Bilgisayar Arası Bağlantı Şemasına Buradan Ulaşabilirsiniz

Web tarayıcınıza 192.168.1.1 yazarak modem arayüzüne giriş yapın.

Karşınıza çıkan Şifre alanına; Modemde ttnet logosu varsa ttnet, yoksa 1234 veya boş bırakarak sisteme giriş yapın. Şifreniz kabul edilmezse, modeminizi resetlemeniz gerekecektir.

ZYXEL MODEM RESETLEME ADIMLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Giriş yaptıktan sonra, modeminizin varsayılan arayüz şifresini değiştirmek isterseniz, yeni bir şifre girin. Değiştirmek istemiyorsanız, vazgeç butonuna basın.

Sonraki ekranda, tamam butonuna basarak devam edin. Bu noktada, modeminizin ayarlarını yapmak için “Gelişmiş ayarlara gidin” seçeneğini işaretleyip uygula butonuna basın.

Modeminizin ayarlar bölümüne ulaştınız. Ekranın sol tarafındaki “Ağ” bölümüne girin. Açılan menüden “Geniş Alan Ağı” seçeneğini seçerek modeminizin ayarlar bölümünde olduğunuzu kontrol edin.

Arayüz ekranında, Kapsülleme olarak PPPOE, VPI:8 VCI:35, ÇOKLAMA:LLC seçin. Adsl kullanıcı adı ve şifre bölümlerine, servis sağlayıcınızın size verdiği bilgileri girin. Ayarları tamamladıktan sonra, sayfanın en altındaki uygula butonuna basarak yaptığınız değişiklikleri kaydedin.

İNTERNET SERVİS SAĞLAYICI DOMAİN ADRESLERİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Bu adımları uygulayarak Zyxel P-660W-Tx V3 modem kurulumunu başarıyla gerçekleştirebilirsiniz.

ZYXEL P-660W-TX V3 MODEM KURULUMU,ZYXEL P-660W-TX V3 MODEM ŞİFRESİ,ZYXEL P-660W-TX V3 MODEM AYARLARI NASIL YAPILIR,ZYXEL P-660W-TX V3 MODEM ÖZELLİKLERİ,ZYXEL P-660W-TX V3 MODEM ROUTER (ACCESS POINT) YAPMA, ZYXEL P-660W-TX, ZYXEL P-660W-TX KURULUM, ZYXEL P-660W-TX AYARLAR